Снимка: УикипедияНеобичаен шум е бил регистриран миналата седмица в деня

...
Снимка: УикипедияНеобичаен шум е бил регистриран миналата седмица в деня
Коментари Харесай

Необичаен шум е засечен в деня на изчезването на аржентинската подводница

Снимка: Уикипедия

Необичаен звук е бил регистриран предходната седмица в деня на изгубването на аржентинската подводница " Сан Хуан " в Атлантическия океан. Това е станало близо до мястото на последната й записана позиция, заяви пред кореспонденти в Буенос Айрес нощес представителят на аржентинския военноморски флот Енрике Балби, представен от МНТ.

Самолет от военноморските сили на Съединени американски щати, участващ в издирването на изчезналата аржентинска подводница " Сан Хуан ", откри на океанското дъно незнаен об...

Продължава издирването на аржентинската подводница " Сан Хуан " с 44 души на борда, която изчезна на 15 ноември. Разследването напредва, въпреки и постепенно. Необичаен звук бил засечен три часа, преди да бъде изгубена всяка връзка с подводницата, покрай мястото, където се е намирала за последно. 

Енрике Балби, представител на аржентинския военноморски флот: Анализите демонстрират, че сутринта на 15 ноември е регистриран звук, който съответствува със зоната, където подводницата е провеждала интервенция. По-конкретно, това е хидроакустична особеност, засечена в 7.30 часа сутринта от сателитен телефон, на 30 благи северно от Мар дел Плата.
Какъв е бил този звук следва да се проучва, само че към този момент проверяващите не удостоверяват версията за детонация. Аржентинският военноморски флот обаче призна, че подводницата е подала сигнал за повреда, малко преди да изчезне връзката с нея. Командирът е оповестил, че се насочва към базата в Мар дел Плата, на към 400 километра южно от столицата Буенос Айрес. Близките на моряците се молят за тях и не губят вяра.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР