Снимка УикипедияНе само британците се питат как е възможно кралица

...
Снимка УикипедияНе само британците се питат как е възможно кралица
Коментари Харесай

Служител в Бъкингамския дворец издаде безсмъртна ли е кралица Елизабет

Снимка Уикипедия

Не единствено британците се питат по какъв начин е допустимо кралица Елизабет да е в толкоз добра форма, без значение, че към този момент е на 93 години. Разбира се, се разясняват и теории на конспирацията, че е рептил или пък, че има някаква кой знае каква загадка, обвързвана с смяна на кръвта всяка година или даже на органи,  написа Блиц. 

Истината за положителното физическо положение на кралица Елизабет в действителност е доста по-проста - твърда дисциплинираност и специфична диета.

Личният й готвач Дарън Макгрейи към този момент години наред знае какво харесва тя и тъкмо по какъв начин да го подготви, тъй че да е освен здравословно, само че и вкусно. 

Едно от главните правила на кралицата е в храната й да няма никакъв лук или чесън. 

Освен това кралицата не яде никакви тестени артикули, нито пък картофи. Тя считала, че те са нездравословни, тъй като съдържали нишесте. 

На масата в двореца отсъстват и всевъзможни морски артикули, най-много риби. Това кралицата забранявала поради неприятен опит от предишното, когато едвам не се задушила с рибена кост. Също по този начин са неразрешени и белтъците. Какво въобще тогава яде кралица Елизабет?

Тя обича, да вземем за пример, всевъзможни плодове, обожава манго, което от януари до април й го носят чак от Тайланд, а по-късно от Египет. 

Ако желае въпреки всичко да съгреши, хапва и малко черен шоколад. 

Но с изключение на всичко друго, кралицата има и значимо правила - храната би трябвало да се приема през строго несъмнено време. 

Главният готвач на кралицата разкрива, че преди всеки обед кралицата приема обичания си аперитив, а вечер се любува на чаша положително, алено вино. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР