Снимка: УикипедияКомандващият силите на САЩ и НАТО в Европа генерал

...
Снимка: УикипедияКомандващият силите на САЩ и НАТО в Европа генерал
Коментари Харесай

Командващият силите на НАТО в Европа: Сигурността на Балканите е много крехка

Снимка: Уикипедия

Командващият силите на Съединени американски щати и НАТО в Европа военачалник Къртис Скапароти съобщи на чуване в комитета по въоръжените сили наамериканския Сенат, че обстановката със сигурността на Балканите е многокрехка и че районът е съществена цел на съветското „ зловредно “ въздействие,предава държавната „ Радио и телевизия Косово “, оповестява Българска национална телевизия.

Скапароти съобщи, че Балканският район е от стратегическо значение и същотака приказва за разговора сред Косово и Сърбия.

„ Очакват се договаряния сред Косово и Сърбия за нормализиране наотношенията и реализиране на трайно решение, което е използвано за дветестрани. Русия подхранва районната нестабилност в напъните си да попречина балканските страни да реализират прогрес във връзка с евроатлантическата си интеграция “, заявиСкапароти.

Той акцентира, че Русия се опълчва на независимостта на Косово и че нейната политическа,военна и икономическа помощ за Сърбия е ориентирана към опазване на въздействието върху страната.

„ Силите на НАТО в Косово, които включват 3500 бойци от страни-членки на НАТО и другидържави, играят значима роля за поддържането на сигурността и стабилността в този район “, подчертаамериканският военачалник.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР