Снимка: УикипедияИ в Девин ще бъде въведен вечерен час като

...
Снимка: УикипедияИ в Девин ще бъде въведен вечерен час като
Коментари Харесай

Въвеждат вечерен час и в Девин

Снимка: Уикипедия

И в Девин ще бъде въведен вечерен час като мярка против разпространяването на ковид, оповестиха от Общината, представени от " Актуално ".

Мярката ще важат за деца и малолетни жители, а при нарушаването й ще следва глоба.

Властите в града са обезпокоени, че доста хора, които се връщат от Германия, Испания и други рискови страни, не съблюдават карантината.

Над 30 души в цяла България са нарушили карантина. По новите текстове в Наказателния кодекс това значи 3 години затвор и от 1000 до 10 000 лв. санкция. А карантинираните към този момент са към 3000. Това изясни основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов тази заран.

Вчера Банско бе подложен под карантина, с цел да се ограничи болестта. Това стана ясно по време на брифинг на Националния действен щаб. Лицата с непрекъснат или сегашен адрес, които са отвън града, могат да се приберат в период до 20:00 часа на 18 март. Забранява се излизането по улиците на всички поданици на града без основателна причина. Ще са позволени визити в магазините за хранителни артикули, аптеките, здравните пунктове, банките, застрахователните организации. Карантината към този момент е за 14 дни.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук . Потребителско име*:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР