Снимка: ТуитърПринц Хари бе придружен от своята приятелка Меган Маркъл

...
Снимка: ТуитърПринц Хари бе придружен от своята приятелка Меган Маркъл
Коментари Харесай

Най-накрая! Принц Хари целуна Меган Маркъл публично

Снимка: Туитър

Принц Хари бе съпроводен от своята другарка Меган Маркъл на церемонията по закриването на " Игрите на непокорните “, само че я скри във ВИП ложата с вярата да двойката да не притегля доста внимание, написа в. " Дейли Мейл ".

36-годишната актриса дойде със своя най-хубав другар, канадската стилистка Джесика Мълрууни. Тя бе облечена в бяло палто и черен костюм. До Меган бе и най-хубавият ѝ другар измежду мъжете Маркъс Андерсън, който я срещнал с Хари предходната година. Всичко това се случваше под зоркия взор на майката на Маркъл – госпожа Дория Рагланд, която е терапевт и инструктор по йога в Лос Анджелис. Фактът, че майка ѝ си бе направила труда да дойде от Съединени американски щати, с цел да прекара време с щерка си и принца, акцентира какъв брой е сериозен романа сред двамата. Хари се причисли към женската компания в ложата за малко, написа Канал3.бг.  

Апогеят на вечерта обаче не бе блестящия рок концерт на церемонията, а нещо, което всички доста дълго чакаха да видят – по какъв начин принц Хари целува Мегън Маркъл пред очите на всички. Той направи това преди да произнесе речта си по случай закриването на спортното съревнование. 
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР