Снимка: ТуитърНай-новите руски изтребители Су-57 засега не могат да попаднат

...
Снимка: ТуитърНай-новите руски изтребители Су-57 засега не могат да попаднат
Коментари Харесай

Нови двигатели и „Стелт” ще превърнат изтребителя Су-57 в самолет от пето поколение

Снимка: Туитър

Най-новите съветски изтребители Су-57 към този момент не могат да попаднат в категорията „ самолети от пето потомство ”. Тази обстановка обаче ще се промени след инсталирането на към този момент основаните силови елементи и оръжейни системи, както и усъвършенстването на индикаторите за Технология „ Стелт ”. 

Подобно мнение изрази в изявление за Националната осведомителна работа авиационният специалист Вадим Лукашевич.

 

„ Самолетите от пето потомство имат три основни знака. Това е свръхзвукова крейсерска скорост, ниска видимост и композиция от всички летателни системи в един комплекс. Ако съпоставим американските самолети с нашите, то нашите към момента не са петото потомство. “, сподели Лукашевич. 

Експертът означи, че първите изтребители Су-57, които ще влязат във войските в близко бъдеще, би трябвало да дават отговор изцяло на условията на петото потомство.

 

„ Те към момента не дават отговор на някои индикатори. Нямат и мотори, които да подхождат на скоростта. “, добави Лукашевич.

 

В същото време съветският изтребител към този момент надминава водещите американски съперници по своята супер маневреност. Тези характерности обаче не са от главно значение за новото потомство изтребители. „ Цялата идеология на петото потомство не е да се води непосредствен маневрен пердах “, изясни Лукашевич, акцентирайки, че опълчването във въздуха сега нормално се случва на разстояние 30-50 км.

 

В резултат на това специалистът стигна до извода, че сега точно моторите и „ Стелт ” характерностите на Су-57 унищожават идеологията на изтребителя от пето потомство. Въпреки това, с инсталирането на постоянни силови елементи, известни като " артикул 30 ", както и усъвършенствуването на индикаторите за „ Стелт ”, новият съветски изтребител Су-57 ще бъде заслужен съперник на F-35.

 

Превод: „ Петел ”

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекла
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР