Снимка: ТуитърПървата ни ракета Григор Димитров, който е и капитан

...
Снимка: ТуитърПървата ни ракета Григор Димитров, който е и капитан
Коментари Харесай

Григор ще играе на двойки с Алекс Лазаров и срещу Молдова

Снимка: " Туитър "

Първата ни ракета Григор Димитров, който е и капитан на България на шампионата ATP Cup, взе основно решение преди втория мач на нашите в Сидни - против Молдова. Гришо още веднъж ще играе в тандем с Александър Лазаров, оповестиха уредниците, написа Блиц.

Двамата се оправиха чудесно в петък, и то при дебюта си дружно в мач на двойки, надделявайки против опитните Джейми Мъри и Джо Солсбъри, което докара до крайната победа за България над Англия с 2:1.

След часове Димитров и Лазаров още веднъж ще излязат дружно на корта в тандем против молдовския дует Раду Албот и Александър Козбинов в серията сред двата състава от група " C ". Играещият ни капитан е избрал още веднъж да си партнира с третата ни ракета след сензационната им победа над Мъри и Солсбъри. 

Спорът с Молдова ще даде Димитър Кузманов. В 1:00 часа след среднощ Мико се изправя против Александър Козбинов (24-годишен, сега на 818-ото място в международната ранглиста), а към 3 часа би трябвало да стартира срещата на Григор Димитров с Раду Албот. 30-годишният противник на Димитров е първа ракета на Молдова. Албот сега е на 46-ата позиция в ранглистата.

Припомняме, че през вчерашния ден молдовците изгубиха и трите си срещи от разногласието с Белгия. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР