Снимка: ТуитърЕмоциите взеха връх, след като тенисистите ни победиха Великобритания

...
Снимка: ТуитърЕмоциите взеха връх, след като тенисистите ни победиха Великобритания
Коментари Харесай

Алекс Лазаров: Невероятно е да споделя корта с Григор

Снимка: " Туитър "

Емоциите взеха връх, откакто тенисистите ни победиха Англия в мача от група " С " на АТP Cup. Григор Димитров разгласи, че Алекс Лазаров е героят на вечерта, а младокът призна, че е било наслаждение да играе един до друг с Гришо. 

" Загубих дъха си, нямам глас. Нищо обаче нямаше да е допустимо без Григор. Невероятно е да споделя корта с него, благополучен съм от представянето си. Не съм играл такива мачове. Невероятно е да го видя в деяние, а по-късно да играе с мен ", призна Лазаров. 
 
Гришо пък от своя страна съобщи, че по-важни от побадата са страстите на момчетата от тима, които са доказателство за българския дух. 
 
" Отборната конкуренция постоянно е специфичен миг за всеки състезател. Растейки, за мен е било доста значимо да усетя сходни страсти рано в своята кариера. Когато бях на техните години, страстите бяха невероятни. Аз съм експерт към този момент от 10-11 години, само че тези страсти не дават да остарееш. Вижте, тези момчета плачат, това е нещото, което диря. Победата си е победа, само че това е, което диря! ", приключи Димитров.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР