Снимка Тръмп ФейсбукАко загуби от Джо Байдън на изборите, Доналд

...
Снимка Тръмп ФейсбукАко загуби от Джо Байдън на изборите, Доналд
Коментари Харесай

Тръмп: Може да напусна САЩ, ако загубя от Байдън

Снимка Тръмп Facebook

Ако загуби от Джо Байдън на изборите, Доналд Тръмп може да напусне Съединени американски щати, заяви „ Индипендънт “. Тръмп сподели това в реч за вероятността на неговият противник от Демократическата партия да завоюва идните избори по време на последния си протест „ Направи Америка още веднъж велика “ в Мейкън, Джорджия, съобщи

Президентът сподели на събралите се, че Байдън е „ най-лошият претендент в историята на президентските избори “ и че не може да се изправи пред вероятността да бъде надвит от някогашния вицепрезидент. „ Можете ли да си визиите, в случай че изгубя, какво ще върша през целия си живот? Ще кажа, че съм изгубил от най-лошия претендент в историята на политиката?, " сподели Тръмп.  " Няма да се усещам по никакъв начин добре, може би ще би трябвало да напусна страната, не знам ", добави Тръмп, разсмивайки тълпата. По-рано Тръмп се пошегува, призовавайки Байдън и фамилията му да бъдат затворени.

„ Това е корумпирано семейство. Заключете ги. Трябва да ги заключите, да заключите семейството Байдън, да заключите Хилари “, сподели Тръмп, до момента в който неговите поддръжници го приветстваха. Той също помоли дамите от предградията да гласоподават за него. „ Те споделят, че харесват моите политики, само че не харесват личността ми “, оплака се Тръмп. „ Те не се интересуват от личността ми, желаят да бъдат в сигурност и да запазят американската си фантазия, не се интересуват от мен, което е добре “. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР