Снимка ТМПЦ- ВарнаВодещият на предаването Вечната музика по БНТ 1

...
Снимка ТМПЦ- ВарнаВодещият на предаването Вечната музика по БНТ 1
Коментари Харесай

Директорът на ТМПЦ-Варна получи наградата на БНТ за Mузикално събитие на декември 2020

Снимка ТМПЦ- Варна

Водещият на предаването " Вечната музика " по Българска национална телевизия 1 Марио Николов връчи на Даниела Димова, шеф на Театрално-музикален продуцентски център Варна, премията за Музикално събитие на декември 2020. Отличието завоюва с 43% от гласовете на феновете Коледният концерт на Държавна опера Варна пред номинираните също Коледни концерти на Софийската и Старозагорската опера.

В Коледния концерт на Варненската опера, под палката на Маестро Димитър Косев и режисурата на Сребрина Соколова, участваха солистите Ирина Жакова, Мария Павлова, Иван Момиров, Иво Йорданов и Оркестърът на оперния спектакъл с концертмайстор Анна Фурнаджиева. 
С тази премия на " Вечната музика " Коледният концерт на Държавна опера Варна се включва в годишната ранглиста на предаването за Музикално събитие на 2020 година. 
Интервюто на Марио Николов с Даниела Димова ще бъде излъчено на 6 февруари 2021, 17.00, Българска национална телевизия 1.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР