Снимка СпорталЕдин от най-добрите бойци в историята на тежка категория

...
Снимка СпорталЕдин от най-добрите бойци в историята на тежка категория
Коментари Харесай

Голям шампион загуби баща си и просълзи света с послание

Снимка Спортал

Един от най-хубавите бойци в историята на тежка категория в ММА Даниел Кормие несъмнено не претърпява най-хубавите си дни. Той загуби купата си от Стипе Миочич преди дни, а през днешния ден татко му умря от рак. Кормие написа дълъг пост в памет на своя родител, написа Блиц.

``
реклама

" Днес изгубих моя воин поради рак! Баща ми беше най-смелият, мощен, работлив и най-грижовният човек, който в миналото съм познавал. Той беше правеше празник за всички, които в миналото е срещал. Никога не съм си представял, че ще преминем през всичко това. Всички скъпи уроци в живота научих от татко си. 

Всеки оставя своето завещание. Това на татко ми е едно от най-големите наследства. Наследство на любящ брачен партньор, татко и другар за всички. Ако в миналото сте срещали Пърси Бенуа, значи имате шанс.

Преминахме ужасно странствуване и се надявам да се гордееш с мен. Обичам те, баща, ти беше силата на това семейство. Сега можеш да се отпуснеш. Няма повече болежка. Обичам те баща ”, написа Даниел.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР