Снимка: Скрийншот На записите се вижда, че подсъдимия се нахвърля

...
Снимка: Скрийншот На записите се вижда, че подсъдимия се нахвърля
Коментари Харесай

Подсъдим нападна съдийка на съдебно заседание в Лас Вегас

Снимка: Скрийншот

На записите се вижда, че подсъдимия се нахвърля върху съдийката, като се изплъзва на охранител и правосъдни чиновници, които се пробват да се намесят. В последвалото сборичкване той ѝ нанесъл няколко удара и се вижда по какъв начин тя пада обратно, преди нападателят да бъде укротен от няколко души.

На съдийката не се наложило да потърси болнична помощ, само че чиновник на защитата обаче е бил приет в болница с кървяща рана на челото и изкълчено рамо.

" Съдия Холтъс получи някои пострадвания, следим положението ѝ ", съобщи за Агенция Франс Прес говорителка на съда на окръг Кларк, щата Невада. Състоянието на ранения чиновник на реда към този момент е " устойчиво ", сподели още тя.

След този случай " преразглеждаме всички наши протоколи и ще създадем всичко належащо, с цел да защитим правосъдната власт, обществеността и нашите чиновници ", посочи говорителката.

Нападателят ще се изправи пред голям брой нови обвинявания, в това число побой над длъжностни лица - съдийката и правосъдните чиновници.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР