снимка Системата ни убиваЕдна от майките от Системата ни убива

...
снимка Системата ни убиваЕдна от майките от Системата ни убива
Коментари Харесай

МВР издирва майка от Системата ни убива, за да я арестува заради листовки, а Ангел Джамбазки заради бомби не

снимка Системата ни убива

Една от майките от " Системата ни убива " евентуално ще излезе най-големия изверг в страната, защото престъпна полиция я търси, с цел да я арестува.

Престъплението на дамата е, че метнала листовки към стълбите на Народното събрание с надпис: „ Убийци! “, оповестява.

Майките на деца с увреждания са срещу смяната на Закона за персоналната помощ, която през днешния ден се гласова от депутатите на второ четене. „ С това решение народните представители ще обрекат децата на гибел. Става въпрос за наша 10-годишна борба, която водим и в този момент ще я загубим “, сподели Вера Иванова пред екипа ни. 

Тази заран, в символ на митинг, майките още веднъж застанаха пред входа на Народното събрание. Тогава една от тях хвърлила листовките. След това униформени отишли при палатката на „ Системата ни убива “, която от март месец е сложена в триъгълника на властта, посочили фотография на въпросната жена и попитали къде е. Обяснили, че я търсят, тъй като трябвало да й бъде повдигнато обвиняване за дейностите й. „ Значи за листовки те преследват, а за мятане на бомби – не “, възмути са Иванова по адрес на Ангел Джамбазки.

Майките, обаче са непримирими. Те възнамеряват да хвърлят още листовки и да създадат самобитен гроб, в който да „ погребат “ Закона за персоналната помощ по този начин, както в този момент промененият закон ще „ погребе “ техните деца.  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР