Снимка Си Ен ЕнЛуксозният хотел Риц-Карлтън в Рияд, Саудитска Арабия

...
Снимка Си Ен ЕнЛуксозният хотел Риц-Карлтън в Рияд, Саудитска Арабия
Коментари Харесай

Хотелът в Рияд, който бе затвор за принцове, отново приема резервации

Снимка Си Ен Ен

Луксозният хотел " Риц-Карлтън " в Рияд, Саудитска Арабия приема към този момент онлайн резервации за интервала след 14 февруари, заяви Си Ен Ен. 5-звездният хотел бе трансфорат в затвор за над 200 принцове, министри и предприемачи в Саудитска Арабия, които бяха арестувани там през ноември м.г.
Преди дни саудитски медии оповестиха, че 60 от в началото арестуваните, които отказали да платят към хазната средства, за които били уличени в злоупотреби, към този момент са преместени в затвор с оптималната стене за сигурност, където излежават присъди наказани за тероризъм. Останалите били освободени, откакто се издължили на страната.
" Хотелът към момента работи под контрола на локалните управляващи и сега не е отворен за визити ", разяснява пред Си Ен Ен представителят на хотелската верига за Близкия изток Шахд Баргути. Той не отговори и на въпроса по кое време хотелът ще бъде отворен за визити. Саудитското Министерство на информацията също е отклонило да разяснява тематиката пред Си Ен Ен. Официално управляващите не са съобщавали нищо нито за арестите.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР