Снимка: Радио ВарнаНовостроящият се храм Св. Прокопий Варненски ще бъде

...
Снимка: Радио ВарнаНовостроящият се храм Св. Прокопий Варненски ще бъде
Коментари Харесай

Освещават Св. Прокопий Варненски догодина

Снимка: Радио Варна

Новостроящият се храм " Св. Прокопий Варненски " ще бъде осветлен следващата година. Тогава се навършват 210 години от преподобния страдалец, на който е кръстена църквата. 

``
реклама

Това заяви Варненският и Великопреславски митрополит Йоан при визитата на премиера Бойко Борисов във Варна, оповестява Радио Варна.
Варненският и Великопреславският митрополит Йоан благодари на премиера Бойко Борисов по време на визитата му във Варна  за обезпечената финансова помощ за сторителството на новия храм " Св. Великомъченик Прокопий Варненски ". 300 000 лева са отпуснати за довършването на новостроящия се храм

Митрополит Йоан уточни, че страната е осигурила и 200 000 лв. за ремонта на покрива на катедралния храм „ Успение Богородично ”, който остава негов приоритет през тази година, с цел да се запазят скъпите фрески на втория по величина след „ Александър Невски ” катедрален храм у нас. 
  300 000 лева Са планувани за довършването на новостроящия се храм, както и 200 000 лева за ремонта на покрива на втория по величина храм-паметник след " Александър Невски " - " Св. Успение Богородично ".
  От своя страна министър председателят показа, че е приказвал с унгарския си сътрудник Виктор Орбан да пристигна във Варна по отношение на идни събития, свързани с Владислав Варненчик.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР