Снимка: Проверка на НАП е в основата на самоубийството на

...
Снимка: Проверка на НАП е в основата на самоубийството на
Коментари Харесай

Майстор занаятчия от Пловдив се самоуби заради проверка на служители на НАП

Снимка:

Проверка на Национална агенция за приходите е в основата на самоубийството на занаятчията Йордан Тотев в Пловдив

Тревожност и меланхолия са в основата на съдбовното решение на майстора на ножове Йордан Тотев, открит мъртъв на ул. " Удроу Уилсън ". 54-годишният пловдивчанин бил извънредно угрижен поради инспекция, която му правели чиновници на Националната организация по приходите, пише.

Мъжът продавал ювелирните си творби по интернет, само че бил засечен от данъчните през спедиторската компания, от която изпращал ножовете на клиентите си. След направената проверка той е трябвало да заплати налог от 5 хиляди лв.. 

Тотев  нямал семейство, живеел с родителите си. чували се по няколко пъти дневно, само че през днешния ден не отговарял на телефона. Родителите му, разтревожени, почнали да го търсят. Откриват го довечера в автомобила му, " Пежо ", покрай жилището му. Прострелян е в главата, а до него е открит законния му револвер " ТТ ". Според данните от първочалния оглед се касае за самоубийство. 

В момента криминалисти правят оглед на местопроизшествието. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР