Снимка профил ФБАзис падна жестоко от сцената по време на

...
Снимка профил ФБАзис падна жестоко от сцената по време на
Коментари Харесай

Азис падна от сцената

Снимка профил ФБ

Азис падна грубо от сцената по време на свое присъединяване.

По време на старта на участията си той прави шоу, пробва да мине напред към публиката, само че прави неверна стъпка.

От фрагменти в мрежата се вижда, че случаят е сериозен, а феновете се тормозят съществено.

Удря си и главата в бара.

После се изправя и успокоява присъстващите.

Преди дни той бе остро подложен на критика от почитателите, които не си изясняват за какво той още веднъж демонстрира визия на жена, откакто дълго време се опитваше да наподобява все по-мъжествено.

С решението си да облече розова тюлена рокля, Азис подсети за най-скандалния интервал от кариерата си и сигурно за най-славния – когато се обличаше с женски облекла, високите токчета и мощния грим за него бяха нещо изцяло обикновено.

„ Защо с рокля ли? Защото АЗ по този начин съм решил! Ако не ви харесва,гледайте тези, които носят панталони.Е да де, но не допират душите както АЗ… Знам! Тогава нямате избоор! А за всички, на които не им пука по какъв начин съм облечен-Обичам ви хора! Радвайте се на песента ми и бъдете със западен метод на мислене, както се вижда от гледанията на песента! Рокли или панталон, няма никакво значение.Единствено музиката, която върша е значима и тя остава в историята на българската просвета десетки години към този момент! Кой различен може да се похвали с това?! “ – написа изпълнителят.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР