Снимка профил ФБ и кадър БТВСмъртта на двамата полицаи разтърси

...
Снимка профил ФБ и кадър БТВСмъртта на двамата полицаи разтърси
Коментари Харесай

След трагедията с двамата полицаи: Полицията е в колапс

Снимка профил ФБ и кадър БТВ

Смъртта на двамата служители на реда раздруса надълбоко доста хора и най-много сътрудниците им, които също извършват отговорностите си в условия на риск. От години се приказва за проблеми в системата, идват и си отиват всякакви ръководители, обещаващи да подобрят изискванията на труд, само че очевидно това не се случва или най-малко не по този начин, както би трябвало. Самите служители на реда от години сигнализират за всички нередности и дефекти, пречещи им да си правят работата и един от тях потвърден експерт, неведнъж награждаван ги изброи малко и ясно в профила си в обществената мрежа.

Уважаеми, полицията е в колапс. Да, в колапс! Полицията, която е призвана да пази хората има остра потребност от помощ. Кризата е толкоз тежка, че в реалност служителят на реда не може да си свърши работата. Иска, само че не може! Работата, каквато е по закон, а не тази, която следващият министър или основен секретар е извел като приоритет на неговото ръководство. Полицията е в колапс отдавна, само че няма ръководители, на които им стиска да си го признаят, да запретнат ръкави и да рестартират системата. Полицията е в колапс и заради обстоятелството, че за управителни чиновници на всевъзможни равнища се назначават хора, които не просто са с недоказани качества, а са хора с потвърдена липса на качества. Полицията е в колапс и по тази причина, че от служителя на реда се чака да има всевъзможни познания и умения, просто по този начин, по изискване. Някои биха споделили, че се организира обучение… дано не предприемам тази тематика! Полицията е в колапс, тъй като през последните години, с изключение на всичко друго на служителя на реда му се наложи да си купува униформи, да проси от другари да дадат старите си гуми, за служебния автомобил, да се моли на този и оня, с цел да получи неща, нужни с цел да си свърши работата. Поне част от нея.
Полицията е в колапс и заради доста други аргументи, вследствие на което без причина умират младежи, други напущат, афектирани и омерзени от отношението на следващите ръководители, които се упражняват на гърба на полицията.
Уважаеми, помогнете да спасим полицията!
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР