Снимка: Пресцентър МВР От началото на месеца има 14 образувани

...
Снимка: Пресцентър МВР От началото на месеца има 14 образувани
Коментари Харесай

Ликвидират 100 дка ниви с канабис

Снимка: Пресцентър МВР

От началото на месеца има 14 формирани досъдебни производства и осем арестувани лица. Спрямо тях има повдигнати шест обвинявания от страна на прокуратурата, добави основен комисар Златанов и акцентира положителното съдействие с прокуратурата по тази тематика.

Снимка: Пресцентър МВР

" Противодействието на Министерство на вътрешните работи по линия на произвеждане, разпространяване и приложимост на наркотични субстанции е един от целите, както за министерството, подложен от министъра на вътрешните работи, по този начин и за държавното управление, подложен от премиера. В момента, малко преди разкриване на образователната година, Министерство на вътрешните работи подчертава върху напъните все по-малко наркотични субстанции да стигат до децата ", изтъкна гл. комисар Златанов.

Снимка: БТА

Само в пограничния регион с Република Северна Македония от началото на година са унищожени към един звук конопени растения в прясно положение - така наречен зелена маса, сподели още основен комисар Златанов. За последния месец на територията на цялата страна са унищожени към 870 кг.

Снимка: БТА

Някой от нивите са единствено с конопени растения, в други тези растения са скрити всред други насаждения, позволени за развъждане, като царевица. Там, където можем да организираме оперативно-издирвателна интервенция и да задържим причинители и да се издигнат обвинявания, го вършим. Където не, в избран миг пристъпваме в заличаване на тези насаждения преди да стигнат до пазара, сподели още началникът на Главна дирекция " Гранична полиция ".

Снимка: БТА

Използваме доста способи, информация от локални поданици, други оперативни източници, най-много инициативността на оперативно-издирвателните служби на " Гранична полиция ", сподели още той. По думте му количествата са " много съществени, само че това, което ще бъде предотвратено през септември е добър резултат на министерството ". 

Операцията е непрекъсната и отсега нататък Златанов чака също положителни резултати. 

Снимка: Пресцентър МВР
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР