Снимка: Пресцентър МСНекоректно е внушението, че водата, която се взима

...
Снимка: Пресцентър МСНекоректно е внушението, че водата, която се взима
Коментари Харесай

Кметът на Ботевград: Водата от язовир Бебреш се пречиства

Снимка: Пресцентър Министерски съвет

Некоректно е внушението, че водата, която се взима от " Напоителни системи " - Ботевград, не се пречиства . Водата от язовир " Бебреш " минава през пречиствателните станции, това е тествано.  Валентин Златев изрече в ефир погрешни неща и се опита да влее суматоха измежду популацията .

Това съобщи пред bTV кметът на Ботевград Иван Гавалюгов ден след гостуването на Златев в същото студио. Тогава Златев сподели, че язовир " Бебреш " бил издигнат за промишлени цели и водата, която се взима от него в този момент, не се пречиства, написа news.bg.

" Не мога да схвана въз основата на какво от " Напоителни системи " настояват, че водата за популацията не се пречиства. Тя се пречиства от ВиК сдружението. Те продават така наречен условно чиста вода, евентуално " Напоителни системи " имат поради това като пишат, че водата не се пречиства ", съобщи Гавалюгов.

Той изясни думите си, че за построяването на Водноелектрическа централа " Бебреш ", който е благосъстоятелност на бащата на  Валентин Златев през 2012  г. специалисти на " Напоителни системи " не са дали мнение за градежа на ВЕЦ-а, а разрешението е непосредствено от зам.-министър.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР