Снимка Пресцентър БСПВлиятелен човек от БСП обяви каква е атмосферата

...
Снимка Пресцентър БСПВлиятелен човек от БСП обяви каква е атмосферата
Коментари Харесай

Вигенин: В БСП вече няма раздори, не се страхуваме от никого за изборите

Снимка Пресцентър Българска социалистическа партия

Влиятелен човек от Българска социалистическа партия разгласи каква е атмосферата в партията и какви са упованията им за предварителните парламентарни избори на 11 юли.   Ние в БСП не сме нумеролози. Четири е цифрата на стабилността. Това е знак, че нашите послания за смяна, само че съчетана сигурно и непоклатимост за хората, грижа за всеки един от тях, се поддържат и от цифрата, което получихме през днешния ден, сподели ръководителят на предизборния щаб на БСП след тегленето на жребия за номерата в партиите и обединенията в бюлетината за парламентарните избори на 11 юли.

За нас нас не са значими толкоз номерата в бюлетините, значимото е нашите послания да стигнат до хората и те да ни поддържат в това, което имаме желание да създадем. Вярвам, че ще реализираме доста по-добър резултат – имаме всички шансове той да е първи на тези избори, съобщи Вигенин.

Убеден съм, че както и да се развие процесът, машинно гласоподаване ще има и с повече дисциплинираност от страна и на гласоподавателите, и на секционните комисии, ще имаме почтени и демократични избори. Това е нашето предпочитание и мисля, че то е изпълнимо, уточни той.

В отговор на въпрос опасяват ли се в БСП, че политическата мощ, в която участва Жан Виденов, може да отнеме гласове от " алените ", Кристиан Вигенин заяви: " Не се опасяваме от никого ".

В БСП вече няма раздори, всички работят интензивно, дейно. Работим дружно, координирано, с въодушевление. Ще видите това в идващите дни в акцията ни, сподели още социалистът, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР