снимка pixabayОвен Днес, когато усетите прилив на енергия, възаползвайте се

...
снимка pixabayОвен Днес, когато усетите прилив на енергия, възаползвайте се
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Приемете положението такова, каквото е

снимка pixabay

Овен
Днес, когато усетите прилив на сила, възаползвайте се от нея, с цел да помогнете на другите. Вместо напълно да се потопите в някой занимателен план или увлекателно занимание, поинтересувайте се и се пробвайте да разберете, кой се нуждае от помощ в дома си. По-възрастен член на фамилията ще бъде доста признателен за още един спомагателен чифт ръце. Вие пък ще се почувствате добре, защото ще знаете, че вярно сте определили целите. Отдавайки се на другите, ще можете да установите прочувствена връзка с тях, а това е нещо, което в никакъв случай не би трябвало да смятате като обвързване.

Телец

Може да решите имуществените и финансови проблеми бързо, изкусно и изтънчено. На способността Ви да излизате с почтено от комплицирани обстановки, ще завидят доста по-опитни сътрудници и познати. Ще се появят благоприятни условия да намерите нови съидейници, и то доста авторитетни, а дружно с тях ще можете да постигнете огромни триумфи. Радва Ви стабилността на прочувствения декор: даже и не напълно дребните компликации няма да Ви попречат да запазите умерено и отзивчиво въодушевление. Най-добре е всички среши, без значение от техния темперамент, да уреждате отвън дома си. Би Ви било доста потребно някакво многообразие.
 

Близнаци

Днес би трябвало най-малко за секунда да забравите за възприятията си към своя обичан човек, и да погледнете на него непреднамерено, от страни, като че ли с непознати очи. Възможно е това да Ви помогне, да го разберете по-добре и да видите в него това, което до в този момент е било прикрито за Вас с розови очила. Понякога е потребно...
 

Рак

Раците би трябвало да бъдат доста внимателни: през този ден представителите на знака доста рискуват да изгубят, и то заради личното си нехайство. Във всяка работа е нужно нараснало внимание и точност, само че това изключително мощно се отнася за тези, които имат работа със комплицирана техника, остри принадлежности и транспортни средства. За благополучие през този ден околните хора няма да Ви основават спомагателни усложнения. Личните връзки ще се подреждат доста хармонично, а разправии са малко евентуални. Вечерта е извънредно подобаваща за отмора в къщи.
 

Лъв

Днес Вашия обичан човек ще се старе да Ви надхитри и да Ви върти на пръст. Всъщност, той може да не направи това по най-коварния метод, което значи, че не би трябвало да бъдете прекомерно подозрителни и да търсите прикрит план непрестанно. Заблуда може да се окаже и това, че няма прикрит план.
 

Дева

Изглежда в светския календар се означават повече събития, в сравнение с в действителност сте в положение да посетите. Е, в случай че се окаже, че не сте изключително спестовни във връзка с времето, което в действителност е свойствено за Вас... При това не се опитвайте да надскочите себе си. Различни предложения ще Ви засипват през целия ден, и на процедура ще се наложи да отделите няколко часа за най-интригуващите.
 

Везни

Ако сте забелязали, че напоследък разправиите във Вашето семейство са станали прекомерно доста, пробвайте през днешния ден да си дадете сметка за техните аргументи. И е желателно да извършите това не сами, а двамата дружно! Постарайте се, диалогът да е спокоен и градивен, а да не прерасне в следващия спор!? може и това да се случи...
 

Скорпион

Днес е допустимо да имате проблеми със стомашно- чревния тракт. И в фамилията Ви са вероятни неприятности и дори може да се стигне до скандал. За миг ще Ви се прииска, да изчезнете в дън гора, само че за благополучие, ще бъде краткотрайно. Звездите Ви предлагат преди обяд да си извършите къса разходка и да подишате чист въздух. Каквито и оферти да получите през днешния ден, самоуверено може да се заемете с всяко от тях, колкото и извънредно и ненадейно да е. Вечерта ще прекарате в удобна конюнктура
 

Стрелец

Ако напоследък сте търсили ентусиазъм, срещнете се с най-големите чудаци от своите родственици и другари. Обкръжете се с хора, които се взират в света под доста чудноват ъгъл, и Вие също (съвсем скоро) ще можете да го видите в съсем друга светлина. Страстта може да бъде заразна. Тя ще Ви порази, преди дори да се осъзнаете. Какво пък - действайте!
 

Козирог

Днес на Вашия обичан човек ще бъде достат мъчно да се сдобри с това, че е приключил някакъв следващ стадий от Вашите връзки.Опитайте се да го убедите, че скоро стартира идващия, а той ще бъде доста по- добър, по-ярък, топъл и забавен от предходния.
 

Водолей

През целия сегашен ден не са изключени непозволени дейности и импулси ( да вземем за пример незапланувани покупки). Ще Ви бъде мъчно да се удържите в границите на разрешеното, в случай че внезапно видите нещо съблазнително, автентично, излизащо от нормалните рамки. Не отдавайте изключително значение на внезаоно зараждащи астрономически пристрастия, защото още на идващия ден наред ще ги забравите, като че ли в никакъв случай не са съществували. Прекомерната Ви емоционалност може да Ви докара до меланхолия дори при незначителни загуби и неточности.
 

Риби

Добре би било, да погледнете на своя живот в профил. Това значи, че би трябвало да приемете създалото се състояние такова, каквото е, и да не хабите сили в опити да насочите събитията по различен път. Просто се отпуснете и позволете на живота, да следва своя ход. Възможно е даже резултата да Ви хареса! Такъв метод напълно не значи, че изобщо няма да Ви интересува, по какъв начин ще се подрежда всичко. Просто ще е показателно, че Ви стига мозъкът, с цел да разберете, къде би трябвало да насочите своите старания, и къде - колкото и да се стараете - няма да има резултат.

източник lamqta.com

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР