снимка pixabayОвен Ако при Вас нещо не се получава, опитайте

...
снимка pixabayОвен Ако при Вас нещо не се получава, опитайте
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Ако нещо не се получава, сменете подхода

снимка pixabay

Овен
Ако при Вас нещо не се получава, пробвайте да намерите различен метод за реализиране на задачата. Ако обектът на Вашите въздишки със забележително упортсво не реагира на Вашите дарове и картички, може би би трябвало да помислите за друга тактичност? Например през днешния ден да го помъчите с безмълвие и студенина. Как ли ще се усеща без Вас?

Телец

Да се уедините с възлюбения или възлюбената няма да е изключително елементарно. Вашите отговорности към фамилията или приятелите обезателно ще надделеят пред вероятността за сантиментална среща. Добрата вест е, че за пръв път от много време това въодушевление умерено ще мине без Вас, а и няма да Ви кара да се укорявате за своите цели. Това е един от тези редки случаи, когато да се направи невъзможното, е допустимо. Наслаждавайте се!
 

Близнаци

Днешния ден е удобен за решение на въпроси, свързани с кариерата. Ако през днешния ден Ви следва да вършиме някаква изява пред аудитория, бъдете уверени че всичко ще бъде сполучливо. Главното е, да изяснявате всичко на по- наличен език, с цел да бъдете разбрани, а и да няма опция думите Ви да се поясняват двуяко. В връзките с близкия Ви човек може да извършите рационален компромис, подобрявайки връзката и степента на взаимно схващане. На работното си място бъдете виновни и старателни.
 

Рак

Днес е огромна вероятността, че във Вашия тандем ще се забележи някакво разстройство. На Вас и на Вашия обичан човек ще Ви се желае да ръмжите, да се карате и да се хапете един - различен. Не би трябвало да държите негативна сила у себе си. Ако намерите къде на друго място да я излеете - чудесно. Ако ли не... Какво пък, да се поскарате от време на време също няма да пречи!
 

Лъв

За Вас през този ден нещата ще се подреждат малко или доста обикновено. Изключение могат да създадат единствено връзките с родителите или Вашата втора половинка. Очевидно, в околните дни сте ги разсърдили не на смешка и в този момент ще се наложи много да се потрудите, преди да стартират да изпитват към Вас предходните обич и доверие.
 

Дева

Днес на Вашия обичан човек ще се наложи, да взема решение някакъв доста значим и доста комплициран проблем. В решаването му ще е належащо и Вашето учатстие - както морално, по този начин и физически. А какъв брой ще бъде мъчно, изобщо не може да си визиите..
 

Везни

Колкото и да Ви се желае, да се отнесете със състрадание към някого, на процедура не са Ви останали нито почитание, нито състрадание към този съответен човек. Добре би било да се убедите, че разочарованието, което изпитвате към него, не се отразява по някакъв метод на всички Ваши познати. Предстои Ви прелестен ден и още по-приятна вечер. Не позволявайте на никого да Ви я скапе.
 

Скорпион

Прекарайте вечерта в компанията на своя обичан човек и изгледайте някоя комедия. Много е значимо въпреки за час да гледате в една посока, и освен това да изпитвате положителни страсти. А къде ще се извърши цялото деяние, решете сами.
 

Стрелец

Стрелците следва да се занимават със съществени и значими неща, изходът от които ще съставлява интерес освен за Вас, а и за членовете на фамилията. Денят дава обещание да бъде изтощителен и изпълнен с грижи и още от сутринта ще бъдете в много тъмно въодушевление. Няма да може да го оправи дори и срещата с другари. Помощ да придобиете душевно равновесие може да Ви даде среща с обичания човек. Запомнете, че не би трябвало да му натрапвате своята позиция.Ще се наложи да се откажете от някои свои проекти.
 

Козирог

Днес на Вашия обичан човек ще се стори, че не сте напълно откровени с него: желаете по някакъв метод да го излъжете, или да му внушите позиция, към която не се придържате. Постарайте се да го разубедите, а в случай че е прав, действайте малко по-изящно.В името на реализиране на набелязаната цел-може...
 

Водолей

Днес у Вас ще се появи предпочитание да измените привичния порядък на деяние и да го извършите по- завладяващ и необикновен. Старайте се да не се поддавате на нереалистични фантазии и проекти. Премисляйте по три пъти, преди да решите да предптиемете нещо. Днес общуването ще Ви буде забавно и прелестно. Може да се срещнете с родственици или да прекарате времето с децата. Може да си позволите къса екскурзия и пътуването ще Ви бъде забавно и прелестно.
 

Риби

През първата половина на деня яжте малко или напълно не яжте. Нали помните, че храната се трансформира в тъстини, в случай че не знаете мярка? Сега решаването на финансовите въпроси е затруднено, и по тази причина е най-добре да не прекалявате с покупките. Прекомерните разноски могат да Ви донесат дълъг интервал на финансова неустойчивост. Постарайте се, да ги избегнете. Ако се наложи, направете дребен компромис, с цел да запазите своето успокоение.

източник 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР