Снимка PixabayКанада приема афганистанци по план. Канада заяви във вторник,

...
Снимка PixabayКанада приема афганистанци по план. Канада заяви във вторник,
Коментари Харесай

5000 афганистански бежанци се заселват в Канада

Снимка Pixabay

Канада приема афганистанци по проект. Канада съобщи във вторник, че ще засели към 5000 афганистански бежанци, евакуирани от Съединени американски щати, съобщи " Ройтерс ", представена от. " Знаем, че има повече работа с приключването на съюзническите евакуационни интервенции, съобщи на брифинг министърът на имиграцията Марко Мендичино. Ще помогнем на допустимо най-вече афганистанци, които желаят да се открият в Канада. "

Хората са част от авансово оповестения канадски проект за приемане на над 20 000 уязвими афганистанци, измежду които дами, деятели по правата на индивида и кореспонденти.

Около 1250 канадски жители, непрекъснато пребиваващи и членове на фамилията са към момента в Афганистан, сподели външният министър Марк Гарно.

Канада към този момент изтегля 3700 души от Кабул през последните седмици, от които към 2000 са афганистанци, които в предишното са помагали на канадски бойци и дипломати.

Около 54% ​​от канадците считат, че Отава е трябвало да работи по -бързо, с цел да помогне на афганистанците. Това демонстрират резултати оъ изследване на Postmedia/Leger Marketing, оповестено предходната седмица.

Припомняме, че предходната седмица, Канада разгласи, че ще обмисли приемането на спомагателни афганистански бежанци, които са оказали помощ на Съединени американски щати и други членове на интернационалната коалиция.

Канада приключи задачата си в Афганистан през 2011 година, само че военните инструктори останаха до 2014 година

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР