Снимка PixabayИнжектирането продължава. Сега са на ред възрастните хора. Вече

...
Снимка PixabayИнжектирането продължава. Сега са на ред възрастните хора. Вече
Коментари Харесай

Здравният министър: Подгответе се за втората фаза от ваксинацията

Снимка Pixabay

Инжектирането продължава. Сега са на ред възрастните хора. Вече се основава организация за пускане и на втората фаза от имунизацията. Това разгласи министърът на опазването на здравето проф. Костадин Ангелов на работно съвещание на членове от държавното управление. Подготвя се имунизацията на 15 000 души в домовете за остарели хора и към 11 000 души личен състав, като общините към този момент събират описите със единодушие.

Министърът на опазването на здравето рапортува също по този начин, че все още обстановката в страната се усъвършенства и има изразителен резултат от противоепидемичните ограничения, а 14-дневната заболеваемост е 180 на 100 000 души. Излекуваните са трайно повече от новозаболелите.
 
Премиерът Бойко Борисов изрази убеденост, че в случай че продължава да се следи деликатно обстановката и се реагира гъвкаво, страната ни ще преодолее пандемията и ще стане ясно, че България е съумяла да ръководи най-добре рецесията, засегнала целия свят.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР