Снимка: pixabayДнес ще преобладава слънчево време. Преди обяд над Северна

...
Снимка: pixabayДнес ще преобладава слънчево време. Преди обяд над Северна
Коментари Харесай

Слънчево и топло, жълт код за високи температури в 3 области


Снимка: pixabay

Днес ще доминира слънчево време. Преди обяд над Северна България с краткотрайни нараствания на облачността, а след обяд над Западна ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на обособени места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан северен вятър, в Източна България - от изток-югоизток. Максималните температури ще са най-вече сред 28 и 33 градуса, в югоизточните региони - до 37, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Синоптиците са обявили  жълт код  за високи температури в 3 области. Това са Кърджали, Хасково и Ямбол, написа novinite.bg.

Атмосферното налягане ще се покачва и ще е по-високо от междинното за месец септември.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. След обяд над масивите от Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 28 градуса, на 2000 метра - към 19.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан северен вятър, който след обяд ще се ориентира от изток-югоизток. Максималните температури на въздуха ще са 28-31 градуса. Температурата на морската вода е 27. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР