Снимка Pixabay94-годишната кралица Елизабет Втора и 99-годишният й съпруг принц

...
Снимка Pixabay94-годишната кралица Елизабет Втора и 99-годишният й съпруг принц
Коментари Харесай

Принц Уилям призова всички британци да последват примера на кралица Елизабет Втора и да се ваксинират срещу COVID-19

Снимка Pixabay

94-годишната кралица Елизабет Втора и 99-годишният й брачен партньор принц Филип оповестиха предходната седмица, че им е била сложена първата доза от имунизацията.

Британските здравни служби желаят доникъде на февруари да имунизират всички лица над 70-годишна възраст.

Принц Уилям прикани всички британци да последват образеца на кралица Елизабет Втора и да се имунизират против COVID-19, до момента в който управляващите се борят с неоснователни опасения за сигурността на имунизациите, съобщи Асошиейтед прес.

Внукът на кралицата, който е втори в линията за заместничество на трона, насочи апела си по време на видеоразговор със чиновници на Националната здравна работа и доброволци. Медиците са декларирали пред принца, че някои хора се двоумят да одобряват имунизациите, позволени от регулационните органи.

" Моите баба и дядо получиха имунизацията и аз съм доста горделив с това, че го направиха ", съобщи принцът. " Много е значимо всички да получат имунизацията, когато им се каже ".

94-годишната кралица Елизабет Втора и 99-годишният й брачен партньор принц Филип оповестиха предходната седмица, че им е била сложена първата доза от имунизацията. Целта на изказването беше да се прекратят спекулациите по въпроса и да се увеличи доверието във имунизациите. Британските здравни служби желаят доникъде на февруари да имунизират всички лица над 70-годишна възраст, които са изложени на максимален риск от съдбовен излаз при заразяване с COVID-19. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР