снимка: pixabay.comПриложението е едно от най-полежните и най-ползваните. То обаче

...
снимка: pixabay.comПриложението е едно от най-полежните и най-ползваните. То обаче
Коментари Харесай

Street View пробва нова функция

снимка: pixabay.com

Приложението е едно от най-полежните и най-ползваните. То обаче дава обещание и новости

Вероятно сте виждали колите на StreetView, които от години обикалят и картографират хиляди местоположения по целия свят. Компанията организира проби с нова функционалност, която да улесни процеса, включвайки милионите консуматори на StreetView.

Този инструмент се споделя " Driving Mode " и ще разреши да вършим панорамни фотоси непосредствено от , без потребността от 360-градусова камера, осведоми AndroidPolice. Ако в миналото ви се е желало да допринесете за фрагментите в Street View несъмнено това е подобаващия метод да го извършите, пише digital.bg.

Тестовата функционалност може да се задейства от страничното меню на Гугъл Street View приложението. След като я активирате ще можете да извършите стремежи кадър, като логаритмите ще се погрижат вместо вас в замъгляването на лицата на хората и номерата на колите. Засега Driving Mode е налична за стеснен брой хора.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР