Снимка pixabay.comХиляди гърци се отправиха към плажовете, след като излязоха

...
Снимка pixabay.comХиляди гърци се отправиха към плажовете, след като излязоха
Коментари Харесай

Хиляди гърци се отправиха към плажовете след 52 дни карантина

Снимка pixabay.com

Хиляди гърци се насочиха към плажовете, откакто излязоха от домовете си след 52 дни карантина поради епидемията от новия ковид, оповестява гръцката телевизия Скай, представена от Българска телеграфна агенция.

Според репортажа предписаната отдалеченост от 2 метра на плажа в множеството случаи се съблюдава, само че в други нещата са си както досега.

Температурата на въздуха през днешния ден подсещаше за лятото, само че мнозина от плажуващите споделят, че водата още е студена. Затова множеството се ограничиха до сантиментални разходни и слънчеви бани, само че не липсваха и смелчаци, които се изкъпаха.

Гръцкото държавно управление популяризира особено видео с инструкции за безвредно държание на плажовете след отварянето им за визити. В него се насочат препоръки за внимание при посещаване на плажа, предлага се при опция това да става в работен ден, да се съблюдава разстояние от 2 метра от другите гости, да се заобикаля скупчване на хора на едно място.

 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР