Снимка ПироговМлад мъж приет в Пирогов с изгаряния на хранопровода,

...
Снимка ПироговМлад мъж приет в Пирогов с изгаряния на хранопровода,
Коментари Харесай

Тровят ли ни с натурални сокове? Младеж отпи и се озова в Пирогов с изгорени вътрешности!

Снимка " Пирогов "

Млад мъж признат в Пирогов с изгаряния на хранопровода, откакто пил естествен сок. 23-годишно момче си купува естествен сок от столична бензиностанция. В болничното заведение му вършат проучвания, които демонстрират зачервяване на лигавицата на устната празнина, както и повърхностни промени на хранопровода и стомаха, оповестява Нова телевизия. Според потърпевшия това са следствията от глътката сок. Дали това е по този начин обаче, лекарите не могат да потвърдят. На този въпрос отговор търсят и от Българската организация по сигурност на храните.

Резултати от тази инспекция ще има другата седмица.  А от фирмата-производител на натуралния сок са безапелационни, че, в случай че инспекцията потвърди, че имат виновност  ще поемат отговорност. Но съгласно тях изгарянето няма по какъв начин да е от техен артикул. Единственият химикал, които употребяват е натриева основа.  С нея се мият машините преди да стартира производството.

Партидата, част от която е и сокът, от който пострадалият твърди, че се е изгорил, е създадена преди към година. Една партида е 40-50 хиляди бутилки. Затова от компанията считат, че, в случай че в една бутилка беше попаднала основа, то щеше да има и в другите. Екип на Нова телевизия потърси и бензиностанцията, откъдето е платен натуралният сок. От там ни дадоха отговор, че оказват цялостно подпомагане на проверяващите. А Междувременно – „ във всички обекти на компанията наличните количества за продажба и доставки на употребявания артикул са блокирани ”. Днес потърпевшият мъж е напуснал болничното заведение. По лично предпочитание.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР