Снимка ПиксабейВ едни от най-големите градове в света обявиха как

...
Снимка ПиксабейВ едни от най-големите градове в света обявиха как
Коментари Харесай

Задължителна ваксинация или седмично тестване за служителите в Ню Йорк

Снимка Пиксабей

В едни от най-големите градове в света оповестиха по какъв начин ще се борят с разпространяването на ковид. Град Ню Йорк ще изисква от всичките си градски чиновници да бъдат имунизирани против ковид, или да се подлагат на седмичен тест, предадоха международните организации, като цитираха кмета Бил де Блазио. Мярката ще влезе в действие от 13 септември и ще се ползва за над 300 000 души, измежду които служители на реда, пожарникари и преподаватели.

" Целта е нашето възобновяване. Целта е да предпазим хората ", съобщи кметът. Миналата седмица Де Блазио предизвести, че хиляди чиновници на лечебните заведения в града ще би трябвало скоро да се имунизират против вируса или ще бъдат тествани всяка седмица.

В Ню Йорк 59 % от жителите от всевъзможни възрасти са с минимум една доза от имунизациите против ковид, само че темпото на имунизационната акция се забавя. В народен проект единствено 57 % от всички американци са получили минимум една доза, а 49 % са изцяло имунизирани.

Вариантът Делта съставлява над 89 % от новите случаи на болест в страната. Вчера 57 групи, представляващи милиони лекари, медицински сестри, аптекари и други здравни служащи, приканиха имунизацията на здравните служащи да стане наложителна в Съединени американски щати, заяви Българска телеграфна агенция.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР