Снимка ПиксабейСтрелба в най-големия град на наша съседна държава доведе

...
Снимка ПиксабейСтрелба в най-големия град на наша съседна държава доведе
Коментари Харесай

Най-малко трима души са убити при въоръжено нападение в Истанбул

Снимка Пиксабей

Стрелба в най-големия град на наша прилежаща страна докара до почтени жертви.  Въоръжено нахлуване бе осъществено през днешния ден в адвокатска адвокатска фирма в  Картал Чевизлик  в  Истанбул към 15:30 часа, съобщи турската телевизия Си Ен Ен - Тюрк.  Най-малко трима души са били убити и двама са били ранени при кървавото нахлуване.

По информация на Си Ен Ен – Тюрк в адвокатската фирма са пристигнали няколко души за подписване на контракт, като един от тях извадил оръжието си и почнал да стреля.На местопроизшествието са изпратени полицейски екипи и коли за спешна помощ.

Ахмет Салих Б., за който се твърди, че е шеф на квартал в Ялова, се е срещнал с децата на чичо си в адвокатската адвокатска фирма по дело за разпределение на завещание. В избухналия спор за наследствените парцели обаче Ахмет Салих Б. почнал да стреля по роднините си, написа Блиц. 

Заподозреният Салих Б. (62) е умъртвил роднините си Халук Онат (58), Кебире Есра Ай (54) и Айше Еце Ай (26), и е ранил Арзу О. и Ахмет Нури О.

Той заловен и арестуван в град Ялова, където се е опитал да се покрие. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР