Снимка ПиксабейСАЩ обявиха дали ще изпратят свои съдове в едно

...
Снимка ПиксабейСАЩ обявиха дали ще изпратят свои съдове в едно
Коментари Харесай

САЩ се отказаха да изпращат военни кораби в Черно море

Снимка Пиксабей

Съединени американски щати оповестиха дали ще изпратят свои съдове в едно от огромните европейски морета. 

Съединените щати анулираха изпращането на два военни  транспортен съд а в  Черно море , оповестиха Ройтерс и Франс прес, като се базират на турски медии и дипломатически източници. Преминаването на  транспортен съд ите през  Босфор а, планувано за сряда и четвъртък, е било анулирано и Анкара не е била известена за вероятно отсрочване на разполагането на  транспортен съд ите в  Черно море , съгласно Анадолската организация.

Миналата седмица турските управляващи оповестиха, че са били известени от  Съединени американски щати  за прекосяването на два военни  транспортен съд а през Дарданелите и  Босфор а към  Черно море  на 14 и 15 април, добавя Българска телеграфна агенция.

Изпращането на американските  транспортен съд и беше оповестено в подтекста на усилване на напрежението сред Русия и Украйна и беше възприето като знак на поддръжка от Вашингтон за Киев, отбелязва Франс прес.

Съединени американски щати  и съдружниците им от  НАТО  са разтревожени от скупчването на съветски войски по границата с Украйна и на анексинарания от Русия полуостров Крим.

Вчера военноморските сили на Русия започнаха маневри в  Черно море , а Москва предизвести предстоящите американски  транспортен съд и да стоят надалеч от Крим и дефинира тяхното изпращане в  Черно море  като провокация, напомня Ройтерс.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР