Снимка ПиксабейПосланикът ни в Скопие даде подробности за начина, по

...
Снимка ПиксабейПосланикът ни в Скопие даде подробности за начина, по
Коментари Харесай

Посланикът ни в Скопие: За първи път имаме секции, извън консулствата в Северна Македония

Снимка Пиксабей

Посланикът ни в Скопие даде детайлности за метода, по който ще гласоподават българите в Северна Македония.  Книгите за районен съд Македония, дарени от Виктор Стефанов са една благородна самодейност, която би следвало да се поддържа. Видяхме една 7-часова драма на границата. Поискахме пояснение, за какво книгите не бяха позволени на територията на районен съд Македония. Това съобщи посланикът ни в Скопие Ангел Ангелов в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

Книгите бяха върнати в България, заяви той.

Сезирали сме всички вероятни институции във връзка случая с македонския участник на „ Евровизия “, акцентира дипломатът.

" За първи път имаме секции, отвън консулствата в районен съд Македония. Това е направено по желаеме на жителите в Щит, Струмица и Охрид. Трябва да се съблюдават противоепидемичните ограничения. Вярвам, че гласуването ще мине по ноти ", съобщи Ангелов.

Ескалацията на напрежението се следи е през последния месец. Трябва да се усъвършенства разговорът сред двете страни. Вярвам, че за това ще оказват помощ дребните положителни стъпки, съобщи посланикът ни в районен съд македония, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР