Снимка ПиксабейОпитите на ГЕРБ най-висшата европейска институция да се намеси

...
Снимка ПиксабейОпитите на ГЕРБ най-висшата европейска институция да се намеси
Коментари Харесай

ЕК получи писмото на ГЕРБ за служебния кабинет, но не му обърна внимание

Снимка Пиксабей

Опитите на ГЕРБ най-висшата европейска институция да се намеси в работата на служебния кабинет в България удариха на камък. Европейската комисия удостовери, че е получила писмото от евродепутати от групата на ГЕРБ-СДС, само че няма да разяснява вътрешнополитически събития, съобщи представителят на комисията Кристиан Виганд.

В края на предишния месец евродепутатите Андрей Ковачев, Андрей Новаков, Асим Адемов, Ева Майдел, Емил Радев и Александър Йорданов се оплакаха от дейностите на служебното държавно управление с отворено писмо до Екологичен потенциал. В него те настояват, че актуалното държавно управление е влезнало в ролята на " избирателен екип на Румен Радев ", чиито дейности дефинираха като " пълзящ опит за прелом ".

" Ще отговорим, както постоянно, навреме и по подобаващите канали, само че няма да разясняваме вътрешнополитически събития ", съобщи във връзка изпратеното писмо представителят на Европейска комисия.

Той добави, че комисията следи деликатно всички събития в страната, в това число в границите на годишните отчети за върховенството на закона в Европейски Съюз, предава Българска телеграфна агенция.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР