Снимка: ПФК Черно мореНаставникът на Черно море - Илиан Илиев,

...
Снимка: ПФК Черно мореНаставникът на Черно море - Илиан Илиев,
Коментари Харесай

Илиев: ЦСКА 1948 е опитен отбор, наказа две наши грешки. Трябва да приемем нещата и да продължим

Снимка: ПФК Черно море

Наставникът на Черно море - Илиан Илиев, изрази мнението си след загубата, която отборът му записа. " Моряците " паднаха с 1:2 от ЦСКА 1948 в дуел от 11-и кръг на efbet Лига, а експертът изрази недоволството си от съдийството в срещата, макар че призна, че не то е в основата на провалянето. 

" Те са умел тим и ни наказаха за две неточности. Обърнаха съвсем от никаква обстановка. Тези две неточности взеха решение дуела, не може да позволяваме сходни неточности. Отборътни бе равносилен, те чакаха празни пространства. Не съм удовлетворен, че допуснахме този брак в отбранителен проект и то от напрежение. Играта вървеше добре ", съобщи Илиев. 

" Понякога, когато водиш и допускаш гол от нищото, това те разколебава. Тази дузпа бе против течението на мача, само че би трябвало да привикваме с тези неща. Примиряваме се като стадото, вървим си там, пък другите неща да се оправят. Това не ни взима виновността от непростимите неточности. Като искаш да си във водещите тимове, не може да допускаш неточности от терзание, и то вкъщи ", добави наставникът. 

" Имаме мач с Ботев Пловдив, след това пауза за националните тимове. Предимството ни се лишава, защото нашите почитатели ни поддържат и е мъчно за гостуващите тимове. Като пристигна и някой арбитър, който не е на равнището на мача и свири изплашено - цялостен безпорядък, какво е свирил, какво не е свирил, и става това, което на моменти се получаваше. Съжаляваме за пропуснатата точка, защото мачът бе най-малко равносилен, само че би трябвало да приемем нещата и да продължим ", приключи разочарованият Илиев. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР