Снимка: ПФК Черно мореМат Курьрор отлетя тази сутрин в 10

...
Снимка: ПФК Черно мореМат Курьрор отлетя тази сутрин в 10
Коментари Харесай

Матиас Курьор замина за Турция

Снимка: ПФК Черно море

Мат Курьрор отлетя тази заран в 10 часа в посока Турция, с цел да се причисли към новия си клуб Самсунспор. Вчера, осъществилиятт 71 % от головете за „ Морето ”  нападател, мина сполучливо медицинските проучвания и си взе сбогом с към този момент някогашните си съотборници, написа Dsport.bg.

 
Той към този момент е прецизирал персоналните си условия. Клуб-клуб също е контрактувана трансферната сума, като евентуално тя е от порядъка на 100 000 евро. Ръководството на варненския футболен клуб е направило поклон  към футболиста поради неговата лоялност и заслугите му към тима по време на двата му престоя. От друга страна Мат Курьор ще получава задоволително положителни пари месечно в новия си клуб, като ще взема 4-5 пъти повече, в сравнение с при варненци.

  Самсунспор е на 3 място в локалната лига 1, на 2 точки от водача  и е с упоритост за промоция за Суперлигата. Стадионът,  в който тимът семейства, е " Самсун 19 май " с потенциал от 16 480 места
Мат няма да е единственият чужденец в Самсунспор. Там има французин, португалец, холандец, двама играчи от Кот д`Ивоар и черногорец.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР