Снимка PexelsЗдравните власти в Англия са идентифицирали 76 случая на

...
Снимка PexelsЗдравните власти в Англия са идентифицирали 76 случая на
Коментари Харесай

Откриха две нови разновидности на ковид

Снимка Pexels

Здравните управляващи в Англия са разпознали 76 случая на новите разновидности на КОВИД-19 и показват убеденост, че имунизациите ще бъдат ефикасни и против тях.

Една от новите разновидности е избрана като предизвикваща паника.

Две нови разновидности на COVID-19 са разпознати в Англия, като имат известни прилики с южноафриканския и с бразилския вариант, заяви през днешния ден държавна консултативна научна комисия, представена от Ройтерс.

Една от новите разновидности, засечена първо в Бристол, е избрана като предизвикваща паника от Консултативната група за нови и зараждащи респираторни вирусни закани.

Другата вариация, разпозната за първи път в Ливърпул, е избрана от групата като вид, който се изследва, съобщи Българска телеграфна агенция. 

Новите разновидности имат разновидността Е484К, която поражда на шиповидния протеин на вируса, и съставлява същото изменение, следено в южноафриканския и бразилския вид, които провокираха интернационално безпокойствие.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР