Снимка PexelsВместо за разхлабване на мерките, континентът се готви за

...
Снимка PexelsВместо за разхлабване на мерките, континентът се готви за
Коментари Харесай

Настояват с петиция за пълно затваряне на Европа

Снимка Pexels

Вместо за разхлабване на ограниченията, континентът се готви за още по-строги правила и блокировка, пишат международните организации. В Европа се популяризира петиция с апел за цялостен локдаун поради разпространяването на COVID-19. Във Франция от 18 ч в събота влезе в действие вечерен час като част от ограниченията за битка с ковид. Чехия излезе преди всичко в Европейски Съюз по новозаразени с COVID-19 за 14 дни. Страната е и на четвърто място в Европейски Съюз по смъртност, предава 

Гърция удължи за неустановен интервал карантинните ограничения в цялата страна, само че магазини и молове ще отворят в понеделник при строго ограничаване на броя на влизащите купувачи.

Заради влошаващата се конюнктура в Италия министър председателят Джузепе Конте издаде нов декрет за удължение на националния локдаун до 5 март. Вечерният час ще е сред 22 и 5 ч. Нови ограничения против разпространяването на COVID-19 разгласи и Англия. От понеделник се стопира действието на така наречен коридори за пътешестване.

 

 

 

 

/24 часа

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР