Снимка PexelsВластите вече се опитаха да предотвратят струпването на хора

...
Снимка PexelsВластите вече се опитаха да предотвратят струпването на хора
Коментари Харесай

Мерките в Италия могат да бъдат удължени до края на април

Снимка Pexels

Властите към този момент се пробваха да предотвратят скупчването на хора за празниците.

За задачата те оповестиха цялата страна за алена зона за интервала 3-5 април.

Ограниченията в по-голямата част на Италия които ще важат през интервала на Великденските празници, ще бъдат удължени до края на април, оповестиха от държавното управление на Марио Драги, показва Франс прес и БНР.

Училищата ще останат отворени за учениците от долните класове, само че имунизацията става наложителна за здравните служащи. Тези от тях, които откажат да бъдат ваксинирани, ще бъдат пренасочени на работа, която не е обвързвана непосредствено с хора, в случай че това е допустимо. В противоположен случай заплатата им ще бъде спряна. Новият декрет на управляващите вкарва сходно условие и за фармацевтите. Причината са открити неотдавна огнища наCovid-19 в здравни заведения, където медиците отхвърлят ваксина.

По-рано здравният министър Роберто Сперанца съобщи, че с новото стягане вероятно отхлабване може да има във втората половина на пролетта.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР