Снимка PexelsВъв връзка с предложение на министерството, Синдикат Образование“ направи

...
Снимка PexelsВъв връзка с предложение на министерството, Синдикат Образование“ направи
Коментари Харесай

КТ Подкрепа: Над 90% от българските учители са против задължителното ваксиниране

Снимка Pexels

Във връзка с предложение на министерството, Синдикат „ Образование “ направи национално изследване по отношение на акцията за имунизация в Република България и използването на тази акция към учителите.

При въпрос: „ Бихте ли приели наложително имунизиране против коронавирус за всички в България? “ - 91.5% са дали отговор срещу.

На въпроса: „ Бихте ли подкрепили наложителни ваксини против коронавирус за учители, шефове и работещи в просветната сфера? “ – Категорично „ не “ са декларирали  93.7%
41.1% от запитаните са дали отговор, че са имунизирани, а 9.6% се двоумят.
На идващия въпрос: Бихте ли се ваксинирали против заплатен отпуск от 2 дни, 95.1% са безапелационни, че не е биха го създали за това, като 93% не биха се ваксинирали даже и за 500 лв. финансов бонус.
Във връзка с вероятно въвеждане на наложително имунизиране за учители, 51.2% от респондентите декларират, че ще вземат участие в стачка против това, а 34% биха взели участие в митинги.
75.9% биха поискали оставката на Президент или Премиер, в случай че се вкара наложително имунизиране за учители.
95% от интервюираните декларират, че вероятно наложително имунизиране на лекари и учители е политическо решение, кореспондиращо с безумство.
Над 31% от участниците дават отговор, че страната би трябвало да обезпечи безвъзмездни ежемесечни проби за антитела на учители, 9.3% считат, че единствено имунизациите носят имунитет.

От статистиката следва, че българските учители са с максимален % имунизирани /41% по данни на Синдикат „ Образование “/ от останалите жители, където имунизираните са 19%. Това слага българските педагози като водачи в процеса по имунизация и демонстрира тяхната дейна гражданска позиция.
В това проучване са взели участие 17 247 респонденти, като от тях 82.3% дами,17.75 мъже, а 66.1% работят в областта на образованието.

Друго изследване демонстрира също, че българските учители, в резултат на несъразмерния стрес и професионалното изгаряне, страдат от голям брой професионални болести, като онкологични болести, сърдечно-съдови болести, заболяване на двигателната и опорната система, алергии и доста други, а проучването на новите коронавирус ваксини към тези заболявания е още в зародиш. Затова и доста от персоналните лекари поучават да не се избързва с имунизациите, при сходен вид болести.

Също по този начин несъразмерното говорене на тематиката коронавирус, брой инфектирани, странични резултати от ваксини и политизирането на ограниченията, докара до голямо съмнение на българските жители към имунизационния развой, заради което България е с доста невисок % имунизирани.
Синдикат “Образование “ упорства към държавното управление на Република България за деполитизация на ограниченията и решенията за затваряне на просветителни институции. Нека българските възпитаници да не бъдат още веднъж огромните пострадали от политическите решения за навсякъде затваряне на учебни заведения и детски градини. Нека прекосяваме в отдалечено образование при 30% заболели възпитаници и учители.
Нека след месец да създадем всичко допустимо, нашите деца и възпитаници да стартират образователната година в постоянна образователна среда.
 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР