Снимка PexelsВашингтон няма да се стреми нито към презареждане“, нито

...
Снимка PexelsВашингтон няма да се стреми нито към презареждане“, нито
Коментари Харесай

Белият Дом: САЩ не искат нито „презареждане“, нито ескалация на отношенията с Русия

Снимка Pexels

Вашингтон няма да се стреми нито към „ презареждане “, нито към ескалация на връзките с Москва, оповестиха от администрацията на президента Джо Байдън в специфичен телефонен брифинг за публицистите, предава  РИА Новости .

„ Нашата цел е да имаме предсказуеми и постоянни връзки с Русия. <...> Очевидно Съединени американски щати не желаят „ презареждане “ на връзките с Русия, нито тяхната ескалация “, обявиха от Белия дом.

От там акцентират, че политиката на американските управляващи по отношение на Кремъл ще бъде друга от тази на предшестващите администрации.

„ Нашите дейности и дейностите на нашите сътрудници би трябвало ясно да постановат отговорност на Русия, когато тя надвишава границите, признати и уважавани от други страни “, се споделя в изказването.

По време на брифинга бе обявено също, че Съединени американски щати постановат наказания против 14 организации по случая с Алексей Навални. Девет търговски компании от Русия, три от Германия и една от Швейцария, както и един от съветските държавни проучвателен институти, попадат в черния лист на американското министерство на търговията. От администрацията означават, че това е първият отговор на дейностите на Москва, след който ще последват и други ограничения.

По-рано Вашингтон също акцентира, че ограниченията против Москва целят да я накарат да дава отговор за „ злонамерени дейности “ в четири аспекта: интервенция в американската народна власт, хакерски атаки, известия за награди за убийството на американски бойци в Афганистан и обстановката с Алексей Навални.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР