Снимка PexelsЦелият свят е насочил очи днес към САЩ. Там

...
Снимка PexelsЦелият свят е насочил очи днес към САЩ. Там
Коментари Харесай

Американските медии съобщават, че републиканците бият рекордно във Флорида и в този щат победата ще е за Тръмп

Снимка Pexels

Целият свят е насочил очи през днешния ден към Съединени американски щати. Там се организират изборите за президент. 

Американските медии оповестяват, че републиканците бият рекордно във Флорида и в този щат успеха ще е за Тръмп. Същата обстановката е и в Аризона.  Двата щата се считат за колебаещи се и успеха в тях може да наклони изборите в интерес на единия или другия претендент. Според медиите твърдо зад Тръмп е и щата Джорджия, който не е бил в сбирката на демократите повече от 25 години, само че Байдън твърдеше, че е привлякъл младежите там.

Американският президент също удостовери, че води проблематичните щати при диалог с гласоподавателите си в щата Вирджиния, цитгиран от CBS и Стандарт.

„ Чух, че се оправяме добре във Флорида, Аризона и напряко необикновено в Тексас. Чух, че водим на всички места, това е ужасно “, сподели Тръмп в изборния ден. По-рано стана ясно, че напорът за гласоподаване в Тексас е толкоз огромен, че са извити големи опашки пред изборните секции.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР