Снимка: PexelsТова е най-важната тема в целия свят. Всеки се

...
Снимка: PexelsТова е най-важната тема в целия свят. Всеки се
Коментари Харесай

Путин: Русия ще регистрира трета ваксина срещу COVID-19

Снимка: Pexels

Това е най-важната тематика в целия свят. Всеки се пита по кое време ще излезе ваксина за ковид.

В понеделник американският фармацевтичен водач Pfizer и немската BioNTech оповестиха, че съмвестно основаната от тях експеритемнална ваксина против ковид има над 90% успеваемост.

След излизането на тази вест през днешния ден Русия уточни, че ще записва трета ваксина против COVID-19. Това е оповестил президентът Владимир Путин, представен от съветските организации.

Според президента " всички " съветски ваксини са потвърдили, че са ефикасни, а за страната следва да записва трета такава, оповестява РИА Новости, представена от CNBC.

Владимир Путин не е дал повече информация за новия препарат, само че е показал, че Москва е подготвена да си партнира с други страни по създаването и производството на нови такива.

Русия е на пето място в света по брой на инфектирани от ковид в света с доказани 1,8 милиона случаи, демонстрират данни на Johns Hopkins University.

Москва разгласи първата си факсина през август. Месец по-късно бяха оповестени първите резултати от тестването ѝ, които бяха сложени под въпрос от разнообразни групи учени от разнообразни страни. През октомври съветските управляващи оповестиха, че имат втора ваксина.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР