Снимка PexelsТемата Афганистан е все още обсъждана в Европейския парламент.  

...
Снимка PexelsТемата Афганистан е все още обсъждана в Европейския парламент.  
Коментари Харесай

Председателят на Европейския парламент: Не можем да се преструваме, че афганистанският въпрос не ни засяга

Снимка Pexels

Темата " Афганистан " е към момента обсъждана в Европейския парламент.  
Не можем да се преструваме, че афганистанският въпрос не ни визира. Това съобщи ръководителят на Европейския парламент Давид Сасоли на фона на опасенията от нова бежанска вълна в Европа, съобщи SIR (Servizio Informazione Religiosa), написа

„ Страни отвън Европейския съюз приветстват афганистанците, търсещи леговище, само че нито една държава-членка не направи същото. Всеки с право е мислил за своите жители и техните фамилии, само че никой не е имал смелостта да предложи леговище на тези, които към момента са с заплаха за живота си ”, сподели Давид Сасоли.

Афганистан попадна в ръцете на талибаните след изтеглянето на Съединени американски щати и техните натовски съдружници. „ Не можем да се преструваме, че афганистанският въпрос не ни визира, тъй като ние участвахме в тази задача, споделяйки нейните цели и задания ”, съобщи още Сасоли. „ Това върви ръка за ръка с нуждата да продължим дружно към една същинска обща политика за сигурност и защита, без която ще останем подвластни от положителната воля на великите сили и ще се изложим на заканите на властническите режими ”, уточни Давид Сасоли.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР