Снимка PexelsТежък инцидент е станал с българи в Румъния. Има

...
Снимка PexelsТежък инцидент е станал с българи в Румъния. Има
Коментари Харесай

Български пилот е в болница след тежък инцидент на рали в Румъния

Снимка Pexels

Тежък случай е станал с българи в Румъния. Има тежко потърпевш.

Тежка злополука е претърпял българският екипаж Никола Мишев/Янаки Янакиев по време на 50-ото издание на румънското рали „ Брашов “. Пилотираният от Мишев автомобил „ Пежо 208 R2 “ се е забил в каменен мост, а ударът е бил от страната на навигатора му Янакиев, който е претърпял тежки контузии, предава

Инцидентът е станал със скорост от 105 км/час, съгласно показанията на сензорите, инсталирани в колата, а румънската федерация по състезателен автомобилизъм (ФРАС) е наредила следствие на случая. Янакиев, който е нееднократен първенец на България в тандем с Димитър Илиев, е бил изваден от мястото си, откакто се наложило пожарникари да режат ламарините на автомобила. Българинът е със счупвания в долната част на двата крайници. Янакиев е бил откаран с медицински хеликоптер до окръжната болница в Търгу Муреш, където е опериран. Никола Мишев е излязъл самичък от колата, само че също е имал болки в краката след тежкия конфликт. Самият водач разгласява във Фейсбук информация за случая:

„ Янаки е в устойчиво положение и контактен, без контузии по главата и органите. За страдание, има счупвания на краката “. Няколко часа по-късно Мишев написа: „ Знам, че питате и се интересувате от положението на Янаки. Той през днешния ден беше опериран, като съгласно лекарите интервенцията е сполучлива и той е в положително положение. Очакваме още една намеса в идните дни преди да се приберем в България. За в този момент всичко върви по проект и в вярна посока. Благодаря ви за поддръжката! “. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР