Снимка PexelsТе трябва да предоставят документ за ваксинация или тест

...
Снимка PexelsТе трябва да предоставят документ за ваксинация или тест
Коментари Харесай

Гражданите на Великобритания ще влизат по-лесно в България

Снимка Pexels

Те би трябвало да дават документ за имунизация или тест за Коронавирус

Считано от 10 октомври, неделя, жителите на Обединено кралство Англия и Северна Ирландия и членове на техните фамилии, които идват от държава-членка на Европейския съюз, Европейското икономическо пространство, Конфедерация Швейцария и от Обединеното кралство Англия и Северна Ирландия, която е в „ алена зона “, се позволяват на територията на страната при показване на годен дигитален Коронавирус документ на Европейски Съюз за имунизация или за преболедуване или подобен документ, по едно и също време с негативен резултат от извършено до 72 часа преди влизане в страната PCR проучване. Ако лицата не показват подобен документ, могат да се позволяват на територията на страната единствено след показване на негативен резултат от извършено до 72 часа преди влизане в страната PCR проучване и слагане под карантина за период от 10 дни в дома или в друго място за настаняване, в което лицето е показало, че ще обитава.

От неделя Франция, Монако, Португалия, Кипър и Исландия минават в листата на страните в зелена зона.

В оранжева зона от същата дата ще са Малайзия, Есватини, Иран, Македония, Косово, Казахстан, Съединени американски щати и Ирландия.

Считано от 13.10.2021 година в алена зона влизат Барбадос, Антигуа и Барбуда, Румъния, Естония, Латвия, Словакия и Сингапур.

Към листата на страните, чиито документи за имунизация, проучване и преболедуване на COVID-19 се смятат за равностойни на цифровия Коронавирус документ на Европейски Съюз, се прибавят: Княжество Андора, Република Албания, Фарьорските острови, Княжество Монако, Република Панама, Кралство Мароко и Израел.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР