Снимка PexelsСветовният шампион по бокс Амир Хан бе свален от

...
Снимка PexelsСветовният шампион по бокс Амир Хан бе свален от
Коментари Харесай

Свалиха от самолет световен шампион по бокс, не носел правилно маската си

Снимка Pexels

Световният първенец по бокс Амир Хан бе свален от аероплан на American Airlines поради погрешно носене на маска. 34-годишният британец заяви, че полицията го е свалила от самолета след недоволство на един от чиновниците на самолетната компания. Колегата на Хан, с който пътувал от Ню Йорк до Колорадо Спригс, също е оставил своята маска под носа, написа БГНЕС.

„ С моя другар бяхме свалени от самолета. Мисля, че това е непоносимо и неуважително. Сега, вместо да упражнявам, останах в Ню Йорк за още един ден “, сподели той.

Хан е пътувал към Колорадо Спрингс, където е трябвало да продължи подготовката си за борбата против Кел Брук. Този дуел може да е финален в кариерата на британеца. Хан държи пояса на Световната боксова асоциация (WBA) от 2009 до 2011 година Британецът има 34 победи и пет провали в професионалния бокс.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР