Снимка PexelsСръбската полиция арестува днес 15 души след инциденти пред

...
Снимка PexelsСръбската полиция арестува днес 15 души след инциденти пред
Коментари Харесай

Петнайсет арестувани след инциденти пред сръбския парламент

Снимка Pexels

Сръбската полиция арестува през днешния ден 15 души след произшествия пред постройката на Народното събрание, съобщи ДПА.

Около 50 стачкуващи, свикани от крайнодесния опозиционен народен представител Бошко Обрадович, блокираха входа на Народното събрание в символ на митинг против държавното управление и президента Александър Вучич.

В създалата се навалица на стълбите на Народното събрание депутатът от ръководещата коалиция Марян Ристичевич е забелязан да влиза в Народното събрание със скъсано яке. Здравният министър Златибор Лончар също е попаднал в боричкането и облеклата му били раздърпани.Не е обявено дали Обрадович е измежду задържаните, изясни Българска телеграфна агенция.

Бошко Обрадович, водач на сръбското политическо придвижване " Двери ", дружно с последователи на опозицията на митинг против сръбския президент Александър Вучич и неговото държавно управление. 

Демонстрантите били сбити в плътна навалица макар условията за съблюдаване на обществена отдалеченост.

Сърбия анулира в сряда изключителното състояние и полицейския час поради COVID-19, траяли близо два месеца.

Драган Джилас, ръководителят на опозиционния Алианс за Сърбия, участва на митинг против сръбския президент Александър Вучич и неговото държавно управление.

Политическото напрежение в страната набъбна, откакто парламентарните избори бяха отсрочени от 26 април за 21 юни.Слабата и разединена съпротива от повече от година стачкува и упреква президента Вучич в ограничение на свободата на медиите, а някои от опозиционните партии бойкотират работата на Народното събрание и идните избори.

 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР