Снимка PexelsСлед като стана ясно, че олимпиадата в Токио е

...
Снимка PexelsСлед като стана ясно, че олимпиадата в Токио е
Коментари Харесай

Финансовият министър на Флорида Джими Патронис: Готови сме да поемем олимпийските игри през лятото

Снимка Pexels

След като стана ясно, че олимпиадата в Токио е пред неуспех, финансовият министър на Флорида Джими Патронис разгласи, че щатът е подготвен да поеме олимпийските игри през лятото, в случай че Токио не успее да се оправи със обстановката с ковид. “Трябва ни единствено един месец подготовка ”, съобщи той, представен от

Президентът на МОК Томас Бах обаче прикани да се спре със спекулациите, че олимпиадата се проваля, тъй като това въздейства зле на спортистите.

Той обаче за първи път призна за съществени проблеми и че е най-вероятно по време на олимпиадата да няма фенове на стадионите.Отделно едвам половината от състезателите ще могат да бъдат на откриването и закриването.

Най-жестокото предложение все още е всеки да има право на престой в олимпийското село за една седмица - 5 дни преди старта и два дни след него. Това обаче ще ликвидира всички шансове за адаптация или някакъв естествен лагер.

Томас Бах още веднъж размаха пръст на бокса и на щангите, като съобщи, че МОК не е удовлетворен от измененията в тези две федерации. По принцип тази по бокс към този момент няма никакви права върху шампионата на олимпиадите, а квотите във повдигането на тежести стават все по-малко и по-малко. На специфична колекция на управата на МОК през февруари ще се бистрят тези два спорта.

Вече има две кандидатури и за летните игри през 2032 година. Едната е на унгарската столица Будапеща.

Изненадващо най-студеният град във Финландия Сала също изяви предпочитание за лятна олимпиада, само че го прави в символ на митинг против световното стопляне, а не че желае действително игрите.

“Просто желаеме да ни извърнат внимание. Климатът се трансформира, а никой не взема ограничения. Ще аплайваме за олимпийски игри и се надяваме, че ще ни извърнат внимание ”, обявиха представители, които считат да повдигнат кандидатурата.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР